Jag hjälper ditt djur på distans från Portugal

Nybörjarkurs i djurkommunikation 1-3 november

Plats Brittebo Lägergård
Datum 2019-11-01 - 2019-11-03
Pris 5.100 kr
Datum

Vi börjar klockan 14.00 fredagen den 1 november och avrundar söndagen den 3 november 2019 klockan 17.00.

Anmälan

Senast den 1 oktober 2019. OBS! Begränsat antal platser.

Kursinformation

Vill du också lära dig höra vad djuren säger?
Vad kan du göra för att ditt djur ska må bättre?
Vad skulle ditt djur vilja ändra på i sitt liv?

Önskan om att lära sig prata med djur bara ökar och ökar bland människor idag. De flesta tror sig inte ha denna förmåga men jag vågar påstå att alla har den och det gäller bara att ta fram barnet i sig och släppa kontrollen över sina egna tankar. Det är inget hokus pokus med att telepatiskt kontakta djuren och få svar. Alla kan lära sig detta!

På nybörjarkursen i djurkommunikation får du lära dig tekniken bakom hur man talar med djur, samt träna på hästar och hundar. Genom olika övningar stärker vi vår känslighet och vi gör även olika meditationer för att komma i kontakt med oss själva. Vi är både inomhus och ute i naturen, allt för att öva upp vår förmåga för att nå djuren.

Teori varvas med praktiska övningar och vi besöker en hästgård i närheten för att träna på hästar, men också för att träna på olika energier som finns i naturen.

Vi går även igenom:

  • Etik och moral
  • Hur vi skyddar oss energimässigt
  • Klärvoyans - hur vi sänder och får tillbaka bilder, filmsnuttar från djuren
  • Kläraudiens - hur vi hör vad djuren svarar på våra funderingar och frågor på svenska - mycket praktiskt!
  • Klärsensorik - känna in djuren och deras känslor. Förmågan att sända och ta emot känslor till och från dina djur
  • Medicinsk gestaltning - genom att använda din egen kropp som verktyg lär du dig att hitta ditt djurs fysiska problem och smärtor
  • Hur vi tränar hemma efter kursen
  • Kontakt med djurens ägare
  • Problemdjur
  • M.m.

Kursanmälan

Tidigare deltagare har tyckt att detta är en utmärkt kurs i personlig utveckling och som "grädde på moset" får du även förmågan att prata med djur. Med andra ord så är det här en upptäcktsresa in i dig själv - vem är DU egentligen?

Den här kursen är SÅ mycket mera än bara en ren djurkommunikationskurs till skillnad mot andra kurser som erbjuds av andra lärare. Den ger dig redskap som du har nytta av i arbetslivet och i ditt privata liv. En kombination av djurkommunikation och en andlig resa in i dig själv.

Kurserna är uppdelade i två avsnitt - nybörjarkurs och fortsättningskurs eftersom det är så många upplevelser som behöver smälta mellan kurserna. För de som är intresserade av att utvecklas personligt och andligt erbjuds även master och avancerad master där deltagarna utvecklas i en otroligt snabb takt.

Angela är även diplomerad organisationskonsult inom Psykosyntes, Equiterapeut, Massör, Universell Vit tids healer, HRV coach, Instant Transformation och Kinesiolog. Förutom djurkommunikationen arbetar Angela även med Mentor samtal inom Psykosyntes samt Bioresonans behandlingar - Kvantmedicinska behandlingar med L.I.F.E.-system och NES - Nutri Energetic Systems på både människor och djur.

Du är hjärtligt välkommen till en mycket spännande kurs som tar dig in i en oerhört intressant värld där djuren har mycket att lära oss människor. Jag slutar aldrig att förundras över hur kloka djuren är många gånger och hur mycket de egentligen vet om oss människor.

För anmälan och info

För mer information når du Angela på 070-589 45 34 oftast lättast innan klockan 11.00. Vänligen respektera kvällar och helger. Anmälan gör du senast den 1 oktober.
Begränsat antal kursdeltagare, så först till kvarn gäller.

Kursavgift

5.100 kronor inklusive kurs, moms och logi.
Du kan välja hur du vill betala via Klarna!

Fakturering till företag 

5.100 kronor plus moms. Skriv i anmälan ditt företagsnamn, adress osv så att jag kan fakturera.

Mat

Kostnad för frukost, lunch, middag och all fika tillkommer med 900 kronor som betalas på plats till kocken som lagar all god mat. Det serveras inget rött kött på kurserna. Måltiderna består av fågel, fisk och vegetariskt.

Avbokningsregler

Två månader före kursstart betalas hela kursavgiften tillbaka förutom en administrationsavgift på 500 kronor.
En månad innan kursstart betalas 50% av kursavgiften tillbaka.
Avbokning senare än 1 månad innan kursstart, ingen återbetalning.

Anmälningsformulär

För- och efternamn

E-post

Telefonnummer

Adress (gata/ postnr/ stad)

Eventuella matalleriger

Speciella önskemål

Varmt välkommen till en mycket spännande kurs i djurens värld!