Jag hjälper ditt djur på distans från Portugal

BioEnergetiX WellNES System

NES används även inom veterinärmedicinen!

​Används av mer än 4500 yrkesverksamme personer, i 27 länder (2014) inom sjuk- och hälsovårdssektorn, som läkare, sjuksköterskor, annan vårdande personal samt även personal med kompetens inom alternativmedicinen.

Med en solid grund, baserad på mer än tre decennier av forskning och en blomstrande global gemenskap bestående av mer än 4500 utövare, så är NES Health världsledande inom energi- och informationsbaserad sjukvård/ veterinärvård.

NES Health tillhandahåller ett komplett sjukvårdssystem som återställer hälsan vid källan. Genom att studera strukturen bakom den biokemiska karaktären av kroppen, kan vi nu analysera och korrigera kroppens biofält och information, som efter mer än 30 års vetenskaplig forskning, har visat sig utgöra styrsystemet för kroppens hälsa och funktionalitet.

Vi förhåller oss till hälsa med det grundläggande synsättet, att energi och information styr biologin. Den gränsöverskridande vetenskapen bevisar att det finns ett fält av energi och information som är verksamt i den fysiska kroppen, på subcellulär nivå. På NES Health kallar vi detta för "human body-field" och vi har utforskat dess funktioner och strukturer i mer än 30 år.

Under den tiden har vi upptäckt att den grundläggande orsaken till fysiska problem och försämrad hälsa beror på störningar och blockeringar i kropps-fältet, som fungerar som ett styrsystem för alla fysiologiska funktioner.

Vårt totala Wellnes System, som består av hela vårt utbud av lösningar - NES ProVision, NES miHealth, NES Infoceuticals och NEStrition - identifierar och korrigerar dessa störningar, så att kroppsfältet och kroppen naturligt och utan ansträngning kan återgå till optimal funktion.

NES miHealth

Hur NES miHealth fungerar

miHealth hjälper till att aktivera din kropps självläkande system genom att kommunicera specifikt med de delar av kroppen som den är i kontakt med.

Utrustningen  gör det i första hand genom att skicka mycket lågfrekventa elektriska signaler, till den plats som den är i kontakt med, och sedan att "lyssna" till kroppens svar på dessa signaler. "Bioelectic biofeedback therapi" är känt för att bidra till att minska stress och omprogrammera delar av kroppen och sinnet att fungera på ett sätt som är bättre för hälsan och som kan leda till en bättre livskvalitet.

Målet är att få Din kropps energiflöde att åter fungera med maximal effektivitet. Eftersom kroppen lätt kan bli van vid "mönster" där energin blir trög eller står still, så är det avgörande att återställa kroppens energiflöde, eftersom det frigör blockeringar viket banar väg för kroppens eget läkningssystem för att ta över.

miHealth har många olika program som djuren älskar.
Stressade djur föredrar program som Peace och Love.

Djur med smärtor vill kanske hellre ha Muscle, Chronic Pain, Acute Pain eller några av de andra otroliga programmen som finns i miHealth.

Många katter lägger sig tillrätta för att placera miHealth där just DE vill ha den.

Hästar är oerhört känsliga och visar väldigt tydligt vad de tycker om olika system.
De ÄLSKAR miHealth och visar det omedelbart genom att tugga och gäspa.

Eftersom jag även hör vad de säger, så ber de mig placera miHealth där just DE har behov och känner att det är skönast. Många hästar har mycket smärtor som de döljer då de är flyktdjur.

NES Infoceuticals - fungerar utmärkt även för djur!

​När kroppens energibanor har blivit rensade och energiflödet återställts med hjälp av NES miHealth, använd våra Infoceuticals, som är lätta att ta, för att leverera exakt den information din kropp behöver för att återta optimal funktion och hälsa.

Gjord för att kunna tas hemma i en pågående daglig rutin, möjliggör omfånget av vårt Infoceutical- sortiment för dig att hantera problem som ligger bortom kroppens biokemi. Preparaten verkar specifikt i den del av kroppen där kroppens biokemi och dess kvalitet bestäms.

Infoceuticals är kodade med korrigerande information som återställer kroppens grundläggande program för att skapa och bevara hälsa och funktionalitet. Vårt unika sortiment av Infoceuticals är baserat på vår egenutvecklade och omfattande kartläggning av det mänskliga "body field" under de senaste dryga 30 åren och fungerar även utmärkt på djur!

Varje Infoceutical är ett kraftfullt verkande preparat, som är präglat med bio-information för att direkt identifiera och korrigera störningar i "body field". Deras framgång bygger på en väl avvägd verkan, direkt på ett specifikt organ, system eller undersystem i kroppen genom vår spetsteknologi som utvecklats exklusivt på vårt FoU-centrum.

Effekten av preparatet ligger i den präglade informationen. Infoceuticals innehåller filtrerat vatten och mikromineraler som härstammar från derrivat av plantor. Dessa mikromineraler utgör substansen som är präglad med den korrigerande bio-informationen.

Den präglade informationen absorberas omgående i ("body field"). Där samverkar Infoceutical sedan direkt med fältet (body field) för att hantera blockeringar eller störningar, korrelerade till toxiner KORRIGERA fysiska, emotionella, miljö- och kemiskt baserade gifter.

Att rensa ut sådana blockeringar och störningar hjälper till att återställa kroppens balans och förbättrar dess inneboende läkande egenskaper - ofta långt utöver vad vi är vana vid, med våra kroniskt försvagade och belastade kroppar.