Jag hjälper ditt djur på distans från Portugal

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Hässelby som är en förort väster om Stockholm. Min pappa var italienare och jag har därför haft förmånen att få ta del av två så skilda länders traditioner.Djuren har alltid haft en central roll i mitt liv och som barn hade vi katt, kaniner och kycklingar. Jag började rida som 7-åring och hästarna har följt mig sedan dess.

Som barn hade jag förmågan att prata med djur men som de flesta av oss har råkat ut för så var det inte någon vuxen som trodde på mig. Jag behandlade alltid mina djur på ett helt annat sätt än vad mina kompisar gjorde och jag förutsatte alltid att djuren förstod vad jag sade, vilket de självklart gjorde. Det var många roliga episoder som hände när jag var barn som visade att djuren förstod precis vad jag sa och därmed inte handlade efter deras instinkter.

Efter gymnasiet och ett år i Italien började jag arbeta på bank och hade mina egna hästar som hobby. Bankjobbet tog mig till Luxemburg där jag arbetade i tre år och upplevde en av de bästa perioderna i mitt liv. Hela Europa vid ens fötter...

Efter Luxemburg flyttade jag till Jönköping där jag flyttade runt en del i trakten och tolv år senare så flyttade jag "hem" till Stockholm igen.

Men då jag bodde i Jönköping insåg jag återigen att veterinärerna ensamma inte kunde behandla helheten utan det krävdes samarbete från t.ex. kiropraktorer, hästtandläkare, massörer etc. Jag hade på den tiden "VIP-kort" till djursjukhusen runt omkring.

Efter sju år i bankvärlden började jag få nog och kände att det var något annat som jag ville syssla med resten av mitt liv. Hästarna hade ju öppnat ögonen på mig för olika behandlingsformer när det gäller djur.

Eftersom jag alltid har haft ett speciellt förhållande till djur kände jag att det var detta jag egentligen ville hålla på med - att få hjälpa djur.

1991 påbörjade jag min utbildning inom alternativmedicin. 1992 fick jag förmånen att lämna min tidigare yrkesbana inom privatekonomisk rådgivning på bank och kunde därför ägna mig åt att behandla och prata med hästar på heltid.

Efterhand kom jag även att behandla hundar och människor. Jag har under åren fortsatt utbilda mig inom Holistisk hälsa, vilket betyder att se till helheten och inte stirra sig blind på diverse symptom.

Mitt arbete har tagit mig kors och tvärs genom Sverige, Finland, Frankrike, Tyskland, Schweiz och Italien. Möten med olika djurägare och andra terapeuter får mig att känna att livet är en enda lång skola med ständigt nya saker att lära sig.

Djurkommunikationen och den kvantmedicinska balanseringen har idag tagit över en stor del av min verksamhet och det är där jag känner att jag kan göra en mycket stor nytta både för djurägaren och för djuret själv. Eftersom jag dessutom är terapeut kan jag se eventuella problem från ett annat håll i jämförelse med kollegor som inte har mina terapeutiska kunskaper och erfarenheter.

Det spirituella är också en viktig ingrediens i mitt liv. Och då menar jag inte religion utan andlighet. Det som man finner hos människor som är sanna och som vågar vara sig själva men också hos människor som har ställt sig utanför alla kraven på hur man ska vara och hur man ska se ut. Djuren lever här och nu. I nuet - och även fastän de också kan ha åsikter om hur de ser ut så är de mer andliga och "rena" än de flesta människor.

Varmt välkommen till min hemsida där du kan läsa om vad jag har att erbjuda dig, din häst, hund, katt, iller, fågel eller vad det nu är för djur som du har. Jag rekommenderar dig även att besöka min hemsida www.lifeclinic.se där du kan läsa mera om energimedicin - frekvensmedicin.

 

– Angela Orsucci