Jag hjälper ditt djur på distans från Portugal

Tidigare fall

Kinesiska nakenhunden Mini

Före

Mini, 7 år gammal fick ont i ett bakknä 2013 och efter ingrepp på ett djursjukhus så kunde hon inte sätta ner sitt vänstra bakben.

Ett av våra stora kända djursjukhus med en av våra främsta ortopeder söver Mini för att utreda ifall hon kan räta ut sitt ben under narkos. Eftersom detta inte gick fick matte rådet att avliva Mini.

Mini tappar mycket vikt från 7 kg till 4,7 kg och många av hennes muskler försvagas. Matte är självklart förtvivlad och frågar om en eventuell amputation istället.

Efter

Som tur är för Mini får matte höra talas om LIFE System och att jag kan hjälpa Mini. Med LIFE System får MIni hjälp och efter två balanseringar har hon tassen nästan vid marken. Både jag och matte gråter när vi ser detta mirakel.

Efter ytterligare en behandling och mattes energi och träning så går hon på sin tass igen. Så här busade och sprang Mini i snön i januari 2015. Helt otroligt och hon MÅR SÅ BRA IDAG!!

Många djur får kanske inte den hjälp som idag finns tillgänglig. Utvecklingen inom kvantmedicin och laser har gått oerhört fort och det finns en tröghet inom den traditionella vården.