Vi hjälper ditt djur

Djurkommunikation

Djurkommunikation är en ren telepatisk kontakt som utspelar sig mellan mig som djurkommunikatör och djuret.
Telepati är något som alla människor upplever på ett eller annat sätt och egentligen ett av våra glömda sinnen. Du har också kommunicerat telepatiskt med din mamma, pappa och med din familj som liten bebis. Då fanns det bara telepatin innan du kunde prata verbalt. Det finns naturfolk även runt om i världen som samtalar med varandra genom telepati.

Ord

När jag kommunicerar med ett djur så gör jag det genom mestadels ORD. Djuret berättar för mig precis som om du och jag skulle prata med varandra. Jag får berättelser, beskrivningar och olika skildringar från varje djur. Varje djur är individuell även om rasen är densamma. En del djur är oerhört smarta och intelligenta och andra har lite svårare för att förstå. Vissa kanske är busiga och tycker att livet bara är att ha det roligt och leka med oss människor och andra vill bara hjälpa till och få matte och husse att må bra och vara friska.

Personligheterna är så olika och det är det som jag tycker är så underbart när det gäller djurkommunikationen. Och att låta djuren behålla sin personlighet.

Ibland kan det ju vara lite tokigt om en hundägare är mycket intresserad av att träna och tävla i olika grenar inom Bruks (spår, sök, lydnad, skydd).

Han/hon köper en valp från en kull som har mycket goda meriterade föräldrar och så får de en valp som i sin personliga läggning mer vill vara hos människor på ett äldreboende och få dem att må bra psykiskt. Den är inte alls intresserad av tävlingar och att behöva hävda sig.

Det kan ju bli tvärtom också med en "skogshund" som älskar att visa upp sig och vill träna och tävla.

Detta händer också ganska ofta tycker jag när det gäller hästarna. Ryttaren som ville tävla i dressyr men hästen själv älskar ju att hoppa och tycker att dressyr är dötrist.

Alla djuren har ju sina sidor och personligheter och det gäller att vara uppmärksam på detta tycker jag och inte förändra djuren - du vill säkert inte heller förändras!

Bilder och känslor

Förutom att prata med ord så får jag också bilder och känslor. Bilderna kan vara bra när djuren beskriver för mig olika saker t.ex. hur det känns att åka i mattes bil ( se fotot), hur tränaren såg ut som misshandlade djuret, hur inbrottstjuven såg ut som gick runt i mattes hus eller var i huset/lägenheten som djuret vill äta sin sitt foder. Bildernas tydligenhet kan skifta väldigt mycket från djur till djur. Och de kan hjälpa mig som djurkommunikatör att beskriva hur det ser ut i sommarstugan, var det är bäst att sova, spana ifrån osv.

Det är en missuppfattning att djuren inte kan prata med ord utan bara i bilder och tyvärr en ganska vanligt missuppfattning bland djurägare. Skulle jag som djurkommunikatör bara ta emot bilder så skulle jag aldrig få så mycket information från djuret som jag får med ord.

Känslorna är nödvändiga eftersom det kan hända att djuren inte vill berätta något som de har varit med om - något obehagligt t.ex. De "stänger" av direkt och vill helt enkelt inte prata om det. Men det är sällan som jag möter djur som inte vill berätta om obehagliga händelser. De brukar känna sig trygga hos mig och vågar berätta.

Jag har träffat många hittehundar från andra länder och hundar som är omplacerade i Sverige. En del har inte haft det så lätt i sina liv och många gånger vet den nya ägaren inte om vad som har hänt eller vad hunden behöver hjälp med.

Katter byter också ägare lite då och då liksom många hästar och ponnys då ryttaren vuxit ur sin ponny. Sällan vet den nya ägaren så mycket om sin nya kompis och ganska ofta inte fått korrekt information om negativa händelser och skador.

Hundar som kommer från andra länder via organisationer har stort behov av att få prata av sig. De har ofta trauman med sig som kan lösas upp snabbt med hjälp av samtal. Det medför också att hundägare får en helt annan förståelse för vad hunden har varit med om, hur den har bott innan och vad den gjorde innan den fångades in och skickades till hundstallet.

Hundstallen eller de som har hjälpt till att omplacera hundarna eller katterna vet ju inte alltid vad de har råkat ut för. Jag har hjälp många hundar från Spanien, Italien, Grekland, Irland och från USA. Ofta saknar hundarna sina kompisar från hundstallet där de kommer ifrån och många gånger har vi hittat kompisen som lyckligt vis även flyttat till Sverige. Tack vare att de är duktiga på att skicka en korrekt bild på sin kompis och via webben har vi hittat den. Lyckan att åter få träffa sin kompis i det nya landet är obeskrivligt!

Nytt beteende efter samtal

Djuren som inte har haft det bra förändrar ofta sitt beteende efter en konsultation när de äntligen fått prata av sig. Det är en oerhörd lättnad för dem och de brukar bli mycket mer lugna, mer harmoniska efteråt.

Många djurägare bekräftar också att de fått en helt annan relation till sitt djur vilket gläder mig oerhört mycket. Men även djur som har det bra med sin flock kan bli ännu mera harmoniska då de fått berätta om sitt liv, om vad de har för behov och önskemål.

För djuren är det underbart att äntligen kunna få prata med någon som förstår vad de säger och de blir ofta förvånade över att jag kan höra deras tankar.

Ibland kan jag också kombinera samtalen med en behandling med Dr. Bach Flower Remedies för att hjälpa djuren psykiskt med att bearbeta sina tidigare erfarenheter.