Jag hjälper ditt djur på distans från Portugal

Tidigare fall

Katten Ester

​Ester som troligen är född 1999/2000, kommer från Stockholms katthem.
Levde tillsammans med 10-tal andra katter under mycket dåliga förhållanden. 
Magen var helt körd med mycket kräkningar och diarré som resultat.

Ester valde ut matte Maria 2003 som sin sambo. Maria har en kost- och näringsrådgivning som bakgrund. Hon ansträngde sig väldigt mycket för att få Esters mage bättre med homeopatmedel och bra mat. Året efter fick hon en husse (Thompe) som inte är så duktig… på något faktiskt… 

Under många år hade Ester kräkningar och diarré som succesivt avtog framför allt diarrén, kräkningarna fortsatte men inte lika regelbundet. Självklart fick hon skov och var tillbaka till ruta ett men skam den som ger sig.

Hösten 2012 började Esters liv att rasa. I januari 2013 var Ester så dålig att veterinärer uppmanade till avlivning. Ester hade en "skada" vid ländryggen som resulterade i att hon inte kunde lyfta/röra svansen, inte kunde bajsa och inte kunde hålla sig. Hon kissade ner sig flera gånger om dagen.

M & T fick införskaffa frottéplast och täcka över soffa och sängar samt ställen hon ville ligga på. Hon hade även mycket smärta, eksem, klåda och var en mycket ledsen katt…som dock inte ville ge upp och hon ville inte heller att vi skulle ge upp på henne utan göra allt för att försöka hjälpa henne! 

Många tårar och vakna nätter i början av det året ja i flera månader. Esters njurar hade också blivit sämre. 

Maria som vägrade ge upp fick ett tips om en kvinna vid namn Angela Orsucci som jobbar med L.I.F.E. system och som kanske kunde hjälpa. Hon var Esters och vårt sista hopp… Maria kontaktade henne och Thompe som aldrig riktigt trott på "magi/hokuspokus" var väldigt tveksam.

Maria bokade en tid och åkte dit. Redan efter andra behandlingen kunde Ester bajsa utan att få olja som hjälp. När de kom hem så var Maria mycket positiv till behandlingen och Ester såg faktiskt lite piggare ut på ögonen.

Andra gången följde Thompe med men var VÄLDIGT skeptisk till det hela och satt med armarna i kors. Redan efter två tre behandlingar såg man att Esters svans började röra på sig. Efter ca fem/sex besök så slutade hon kissa på sig nästan helt.

Thompe som absolut vägrade tro på "hokuspokus" har sett hur en sorgsen kattblick har vänt till en lek- å kärleksfull blick.

Hennes svans är återställd till att stå upp, skaka som den alltid gjort när hon väntar på mat, fungerar som roder när hon kutar omkring i lägenheten och viftas mycket och flitigt med när hon spanar in fåglarna utanför fönstret som äter från talgbollen.

Klådan och eksemet försvann. Hon har slutat kräkas varje natt och njurvärderna blev bättre. Nu har hon inga problem längre att uträtta sina behov. När Ester börjar lägga sig ofta i sin bur vet vi att hon tycker att: HALLÅ!!! Är det inte dags att jag får åka till Angela?

När vi väl har kommit till kliniken går hon fram och krafsar på Angelas dörr och vill komma in!

Angelas Hund Isa och Ester har blivit kompisar. Esters rygg kommer aldrig att bli helt återställd men med hjälp av L.I.F.E. System, bra mat, kosttillskott, homeopatmedel samt extra vätskedropp kan Ester få leva ett bra liv ändå och få gå ut i sele som hon tycker så mycket om.

Thompe som aldrig har trott på alternativa medicineringar kan bara säga en sak… Det fungerar alldeles utmärkt med Angelas L.I.F. E.-behandling och han kan absolut rekommendera denna behandling till alla.